9 Temmuz 2013 Salı

beyaz laminat parke ile ev dekorasyonu

Beyaz laminat parke kullanılan evlerde genellikle dekorasyonlar açık renkle yapılıyor diyebiliriz. Örneğin şunu düşünün evinizin duvarları açık renk, koltuklarınız bej veya pastel tonlarda o zaman sizin evde kullandığınız beyaz tonda bir parke evinizi hem ferah hemde oldukça geniş gösterecektir.

Modern ev dekorasyonlarında artık daha az eşya ve daha açık tonda renkler kullanılıyor. Tv ünitesi, konsol, komidin, masa ve sandalyeler açık bir ağaç türü kullanılırsa yada kullanılan malzemeler pastel ve soluk tonda renkler olursa evin içinde kullandığınız beyaz parke mükemmel duracaktır.



Beyaz laminat parke fiyatları aslında düşündüğünüz gibi pahalı değil. Sıradan parkeler en ucuzu 12 liradan başlarken beyaz tonda parkelerde kalitesine göre en ucuz 14 lira gibi bir miktardan bulabilirsiniz. Bildiğiniz üzere piyasada bir çok farklı parke markası var ve bunlardaki beyaz parke çeşitleri markaya göre değişebilir. Yani çamsan ile serfloor beyaz parke modelleri tasarımsal olarak değişik olabilir. Bütün markaların kendilerine ait özgün tasarımları var. Markaların beyaz parke modellerine bakarak evinize en çok yakışacak modeli bulabilirsiniz.



Ev dekorasyonunda kullanılan beyaz laminat parke genellikle daha yeni evlerde kulalnılıyor diyebiliriz. Farkındaysanız önceden kimse açık rnekte parke kullanmıyordu. Bunun için pek çok sebep sunuyorlardılar fakat beyaz renkteki parke ile meşe yada ceviz renginde yada ürününde bir parkede aynı oranda kirlenir diyebiliriz. Üstelik son zamanlarda geliştirilen teknolojiler ile aralarında farkta kalmadı diyebiliriz.



Eğer eviniz ferah ve geniş gözüksün istiyorsanız açık tonda renkler ve dekorasyonda daha az mobilya kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Sadece kullanıcağınız mobilyaları almak gösterişten kaçınmak size daha ferah, daha şık ve daha modern bir ev sunacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder