8 Temmuz 2013 Pazartesi

vario laminat parke renkleri

Vario marka parkelerin renk seçeneklerini sizler için bu yazıda paylaşacağım. Vario renk kataloğu oldukça büyük bir çeşiti içinde barınıdırıyor diyebiliriz. Özellikle antik meşe, doğal meşe ve elmas ürünleri göze batıyor diyebiliriz. Vario parke modellerinin çoğu modern evlerde kullanılabilcek ferah modeller diyebiliriz.

Tüm parke çeşitlerinde genellikle açık tonların kullanıldığını göreceksiniz. Buda vario renkleri için şunu belirtiyor artık daha ferah ve daha iç açıcı dekorasyonlarda bize yardımcı olacağını. Parkelerin hepsi belli bir kalite de üretildiği için modeller arası biraz fiyat farkı olabiliyor tabi. Ama bu fiyat farkı uçurumlar şeklinde değil.

Vario marka parkelerde şu anda 30 adet model var diyebilirim. Bu modellerin hepsinin isimlerini ve resimlerini sizler için belirteceğim. Evinizin dekorasyonunuza uygun kesinlikle modeller olacağından eminim.

Vario parke renkleri ve modelleri:


Kayın
Beyaz Gül Saray
Ozigo



Koyu Kayın
Akçaağaç
Göle Ceviz


Açık Ceviz
Ladin
Ceviz



Kiraz
Venge Saray
Afzelya



Göle Ceviz Saray
Beyaz Çam
Meşe Saray



Allegro
Batıçam Saray
Color Floring



Lagos
Gül Saray
Merbau



Batıçam
Gül
Okume



Venge
Mango
Golden Meşe



Meşe
Kök Meşe
Bavyera Kayın




Vario lamine parkelerin bu modellerini sizler için sıraladım. Eğer beğendiğiniz bir vario parke modeli olursa büyük yapı market yada parke dükkanlarında rahatlıkla tüm serileri bulabilirsiniz. Tabi ki de bundan daha fazla modeli yapı marketlerinde bulabilrisiniz. Burda listelediğim 30 adet model var. Bunlardan daha fazla parke modeli ve çeşitleri yapı marketlerde bulunmakta.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder