7 Temmuz 2013 Pazar

laminat parke fiyatları

Lamine parke fiyatları hakkında bu konuda sizlere güncel fiyatları vereceğim. Aslında laminat parke fiyatları ile birlikte laminat parke döşeme ile fiyatlarıda önemli diyebiliriz. Parke işçiliği ile birlikte m2 başına fiyatlarıda güncel olarak vereceğiz.

Bildiğiniz üzre bir çok lamine parke çeşitleri bulunmakta. bunlardan bazıları çamsan, classen, parkelam, floorpan, moonloc ve serfloor. Bu markaların parke çeşitleri ve fiyatları kendi içinde değişiklik gösterebiliyor.

lamine parke fiyatları, parke fiyatları, parke fiyat


En çok tercih edilen parkeler genellikle açık ceviz, meşe gibi modeller. Bu modeller tüm markalarda ucuz diyebiliriz. Şu anda bulabilceğiniz en ucuz parke fiyatı 12 tl' den aşşağı değildir, bunu bir kere belirteyim istedim. Fakat göze hoş görünen ve 1. kalite bir parke istiyosanız en az 18 tl gibi bi ücreti gözden çıkarmalısınız.

Parkeler genellikle çeşit ve renk genişliğine göre fiyatlandırabilri diyebiliriz. Montaj dahil en ucuz alabilceğiniz parke fiyatı 14 tl. Eğer en kaliteli parke'yi istiyorsanız bu fiyatlar 33 tl'ye kadar çıkabiliyor. Tabiki de bu fiyatlar m2 başı belirleniyor. Tavsiye olarak bilindik markalardan şaşmayın 1. kaltie olmasa bile 2. kalite bir parke seçin ve istediğiniz çeşit renk olsun diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder